Βόλος: Συνελήφθη 41χρονη για εγκατάλειψη θύματος μετά από τροχαίο

Χθες τις μεσημεριανές ώρες προκάλεσε τροχαίο, τραυματίζοντας, ευτυχώς, ελαφρά έναν 45χρονο δικυκλιστή και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά την αναζήτηση της από την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα η 41χρονη οδηγός επέστρεψε στον τόπο του ατυχήματος, όπου και συνελήφθη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, τις μεσημβρινές ώρες της 29/03/2022, στον Βόλο, ΙΧΕ οδηγούμενο από ημεδαπή 41 ετών, εξερχόμενο από θέση στάθμευσης, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό 45 ετών, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του & τις υλικές ζημιές αμφότερων των οχημάτων, ενώ αμέσως μετά, η 41χρονη μαζί με το όχημά της εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να αφήσει στοιχεία της ταυτότητάς της ή του οχήματός της και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να ενημερώσει την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Κατόπιν αναζητήσεων, και μετά την παρέλευση τριάντα λεπτών της ώρας περίπου, η 41χρονη εντοπίστηκε πλησίον του τροχαίου, αποδέχτηκε την εμπλοκή της στο εν λόγω ατύχημα και συνελήφθη. Οδηγός της δίκυκλης μοτ/τας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Τ Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος