Βόλος: Συνελήφθη 28χρονη μετά από επίθεση σε υπαλλήλους γιατί αρνήθηκε να πληρώσει ένα ρόφημα

Επιτέθηκε φραστικά την υπάλληλο ενός τυροπιτάδικου στην Νέα Ιωνία του Βόλου, 28χρονη που μπήκε στο κατάστημα ζήτησε ένα ρόφημα, αλλά αρνήθηκε να το πληρώσει.

Δεν περιορίστηκε μόνο στις φραστικές απειλές, αλλά συνέχισε φτύνει την υπάλληλο και εν τέλει την χτύπησε. Τέλος πέταξε νερό στην ταμειακή μηχανή βραχυκυκλώνοντας το σύστημα. Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ της Τετάρτης.

Στο κατάστημα υπήρχε και δεύτερη υπάλληλος, η οποία  προσπάθησε να προστατεύσει τη συνάδελφό της και να απομακρύνει τη δράστιδα, αλλά έγινε και αυτή στόχος. Η 28χρονη την έβρισε και τη χτύπησε στο πρόσωπο. Αμέσως μετά έκανε μεταβολή για να φύγει και βγαίνοντας από τα κατάστημα προσπάθησε να κλέψει δυο συσκευασίες ενεργειακών ποτών, αλλά χωρίς να τα καταφέρει.

Τα θύματα της επίθεσης ειδοποίησαν την αστυνομία, έδωσαν περιγραφές της 28χρονης και λίγο αργότερα αστυνομικοί την εντόπισαν και την συνέλαβαν, αφού αναγνωρίστηκε από τις δυο γυναίκες. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, πρόκληση σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κλοπή και εξύβριση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος