Βόλος: Σύλλογος Παλαιών-Παλαιού Λιμεναρχείου: Να τηρηθούν οι κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης διασκέδασης

Ο Σύλλογος Παλαιών – Παλαιού Λιμεναρχείου συναντήθηκε με την ηγεσία της αστυνομικής διεύθυνσης Μαγνησίας, προκειμένου να τους καταθέσει για 4η συνεχόμενη χρονιά τα προβλήματα που διαφαίνεται ότι μπορούν να προκληθούν από την ασύδοτη λειτουργία ορισμένων καταστημάτων νυχτερινής διασκέδασης. 

Σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι επιθυμούντα Παλιά να παραμείνουν μια ζωντανή γειτονιά, όπως είναι μέχρι τώρα και όχι να επικρατήσει «ζούγκλα» όπως αυτή που επικρατεί τους καλοκαιρινούς μήνες, ακόμα και ως τις πρωινές ώρες. 

“Τα μέλη του ΔΣ έκαναν σαφές ότι ως Σύλλογος ζητάμε να τηρηθούν οι κανόνες σωστής λειτουργίες των καταστημάτων αυτών, δηλαδή να μην τοποθετούν τα ηχεία σε εξωτερικούς χώρους, να μην ξεπερνάνε την επιτρεπόμενη ένταση ήχου, να μην σερβίρουν αλκοόλ σε ανηλίκους και να μην λειτουργούν ως νυχτερινά κλαμπ ενώ έχουν άδεια για Παραδοσιακό Καφενείο. 

Ζητήσαμε λοιπόν η αστυνομία να κάνει έγκαιρα την δουλειά της προκειμένου να προλάβει φέτος την έκρυθμη κατάσταση, προκειμένου οι κάτοικοι να μην βρεθούν πάλι να αντιμετωπίζουν την ηχορύπανση που δεν επιτρέπει να ησυχάσουν όχι μόνο τα σαββατοκύριακα αλλά και τις καθημερινές μέρες. 

Βόλος: Σύλλογος Παλαιών-Παλαιού Λιμεναρχείου: Να τηρηθούν οι κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης διασκέδασης

Από την πλευρά τους οι κύριοι Ντιζές και Μπαλατσούκας μας διαβεβαίωσαν ότι η αστυνομία θα κάνει το καθήκον της τόσο στο ζήτημα της ηχορύπανσης όσο και για το θέμα της κατάληψης οδοστρώματος από αυτοσχέδιες κατασκευές μπαρ και σταντ. 

Με βάση τις υποσχέσεις τους αναμένουμε να υπάρχει ουσιαστική βελτίωση της κατάστασης κι όχι μόνο απλά να συλλαμβάνονται οι λεγόμενοι «αυτοφοράκιδες» ενώ το μαγαζί συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά. 

Από την πλευρά μας προς το παρόν κρατάμε «μικρό καλάθι» αν κι ελπίζουμε να διαψευστούμε και επιτέλους να τηρηθούν οι κανονισμοί και να επικρατήσει στη γειτονιά μας τα Παλιά μια όμορφη ισορροπία και συνύπαρξη. 

Τέλος, τους ενημερώσαμε ότι από την πλευρά μας ως Σύλλογος τις επόμενες μέρες θα επισκεφθούμε τόσο τη Δημοτική Αστυνομία, την Πολεοδομία και το Υγειονομικό. 

Πρέπει επιτέλους η κάθε υπηρεσία να αρχίσει να παίζει σωστά και ουσιαστικά το ρόλο της, προς όφελος των πολιτών κι όχι προς όφελος ασύδοτων «επιχειρηματικών» συμφερόντων“.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος