ertnews.gr

Βόλος: Στις 24 Μαΐου η δίκη για τον θάνατο του 50χρονου λογιστή του Συνεταιρισμού “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” από τροχαίο

10/05 08:52
Βόλος: Στις 24 Μαΐου η δίκη για τον θάνατο του 50χρονου λογιστή του Συνεταιρισμού “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” από τροχαίο

Για τις 24 Μαΐου αναβλήθηκε η δίκη της ανθρωποκτονίας από αμέλεια του 50χρονου ποδηλάτη- λογιστή του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου “Η Δήμητρα”, πατέρα τριών παιδιών, που έχασε την ζωή του όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό αυτοκινήτου στις 8 Μαΐου 2021.

Ο άτυχος 50χρονος είχε βγει για την πρωινή προπόνηση- βόλτα με το ποδήλατό του, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον παράδρομο εξόδου από τον οδικό κόμβο του δρόμου Βόλου – Λάρισας προς τον Περιφερειακό του Βόλου. Ο οδηγός του επιβατικού, που παρέσυρε τον ποδηλάτη, τον οποίο έσερνε επί 20-30 μέτρα τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε, για να εντοπιστεί και συλληφθεί μισή ώρα αργότερα.

Ο 54χροονος οδηγός συνελήφθη έξω από συνεργείο αυτοκινήτων όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί δηλώνοντας ότι δεν κατάλαβε ότι σκότωσε τον ποδηλάτη.

Χθες ήταν προγραμματισμένη η δίκη του 54χρονου οδηγού, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει ποινική διαπραγμάτευση και η δίκη ορίστηκε για τις 24 Μάϊου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version