Βόλος: Σοκαριστικές εικόνες από τα ποιμνιοστάσια στο Σέσκλο – Απανθρακωμένα εκατοντάδες ζώα

Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι της περιοχής του Βελεστίνου, του Αγίου Γεωργίου αλλά και του Σέσκλου, που η θλίψη μπροστά στα απανθρακωμένα ζώα τους και στην στάχτη των ποιμνιοστασίων τους, είναι απροσμέτρητη.

Η καταστροφή είναι ολοσχερής, ενώ προσπαθούν να βρουν τα μέσα απομάκρυνσης των απανθρακωμένων ζώων. Πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για έλλειψη βοήθειας από τις δυνάμεις που δρούσαν στο μέτωπο της φωτιάς που έκαιγε ανεξέλεγκτα επί πολλές ώρες, ενώ παράλληλα έχουν να αντιμετωπίσουν την απουσία νερού και ρεύματος.

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των κτηνοτρόφων που καταγγέλουν πως ενώ είχαν τα αγροτικά τους φορτωμένα με δεξαμενές νερού, η αστυνομία δεν τους επέτρεπε να πάνε στα ποιμνιοστάσιά τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος