Βόλος: Σε εξέλιξη η έρευνα για τους δράστες που έκλεψαν 100.000€ από διαμέρισμα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που διέρρηξαν διαμέρισμα και έφυγαν με λεία πλέον των 100.000€, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου του Βόλου, την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, αφού επίσημο ανακοινωθέν δεν έχει εκδοθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση, οι ίδιοι δράστες προφανώς διέρρηξαν άλλα δυο διαμερίσματα στην ίδια περιοχή, όπως προκύπτει από καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης της κλοπής των 100.000€ από διαμέρισμα επαγγελματία υγείας, είναι ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος και εξακολουθούν να υπάρχουν μαρτυρίες περιοίκων που υποστηρίζουν ότι οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα από την κεντρική είσοδο. Σημειωτέων ο ιδιοκτήτης απουσίαζε την ώρα της διάρρηξης, οπότε όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι την απουσία των χρημάτων, αφού εντός του σπιτιού υπήρχε φανερά σημάδια ότι κάποιος έψαχνε.

Στα άλλα δυο σπίτια, οι δράστες στην μία περίπτωση δεν βρήκαν τίποτα και στη δεύτερη κάποιο μικρό χρηματικό ποσό και κοσμήματα
Εικασίες και εκτιμήσεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για σπείρα που δρα σε μεγάλα αστικά κέντρα και διαθέτει εργαλεία που ανοίγουν τις πόρτες των διαμερισμάτων χωρίς να αφήνουν ίχνη παραβίασης.
Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που διενεργεί προανάκριση, εξετάζει όλα τα στοιχεία και αναζητά τους δράστες των κλοπών, ενώ επίσημη ενημέρωση αναμένεται να γίνει μετά τον εντοπισμό των δραστών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος