Βόλος: “Τα ναρκωτικά με οδήγησαν στη δολοφονία”- Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε ο 39χρονος

Ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας της 75χρονης γυναίκας την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι της στην λεωφόρο Καζανάκι στη Ν. Ιωνία, ο οποίος παραδόθηκε χθες Δευτέρα λίγο πριν τις 8 το βράδυ στην αστυνομία, φέρεται να δήλωσε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τη στιγμή της δολοφονίας και για να ενισχύσει την δήλωσή του, παρέδωσε στους αστυνομικούς, λέγεται, νάιλον σακουλάκι με υπολείμματα λευκής ουσίας.

Ο 39χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.  Στο μεταξύ η ιατροδικαστική εξέταση της άτυχης γυναίκας ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρει 42 μαχαιριές από αντικείμενο μικρό, αιχμηρό – όχι απαραίτητα αντικείμενο σπιτιού – σε πρόσωπο, θώρακα, κοιλιά, καρδιά. Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται την Πέμπτη μεταξύ 12 – 2 το μεσημέρι. Η κηδεία της άτυχης 75χρονης έχει οριστεί για σήμερα στις 11:00 στο Κοιμητήριο «Κούκος».

Ο φερόμενος ως δράστης, φέρεται ότι δολοφόνησε την 75χρονη νονά του, μέσα στο διαμέρισμά της και ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν ο 47χρονος γιος του θύματος, άτομο με κινητά προβλήματα και προβλήματα υγείας. Στην συνέχεια την οδήγησε στο υπόγειο και μετά γύρισε στο σπίτι για να καθαρίσει τα αίματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος