Βόλος: “Έφυγε” ζευγάρι ανεμβολίαστο με διαφορά 6 ημέρων

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγραφεί η οικογενειακή τραγωδία που ζει το οικογενειακό περιβάλλον ενός ζευγαριού που έφυγε από την ζωή,  με διαφορά έξι ημερών, προσβεβλημένοι από κορονοϊό.

Η 60χρονη γυναίκα χωρίς υποκείμενα νοσήματα, αλλά ανεμβολίαστη έφυγε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σοκάροντας την οικογένεια η οποία ανησυχούσε για την υγεία του 68χρονου πατέρα, ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και τελικά αιφνίδια χάθηκε η μητέρα. Και πριν προλάβουν να στεγνώσουν τα δάκρυα για τον χαμό της 60χρονης μητέρας, ήρθε και ο θάνατος του 68χρονου πατέρα, υπογράφοντας την τελική πράξη του οικογενειακού δράματος.

Το ζευγάρι νόσησε με διαφορά λίγων ημερών και ήταν και οι δυο ανεμβολίαστοι. Μάλιστα ο 68χρονος νοσηλεύονταν στο Ογκολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και η γυναίκα του τον συνόδευε. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό και ακολούθησε η γυναίκα του, η οποία παρουσίασε δραματική επιδείνωση της υγείας της και εισήχθη στο Νοσοκομείο του Βόλου, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και έσβησε στην ΜΕΘ Covid, ενώ ο σύζυγός της παρέμενε νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό, μη γνωρίζοντας την δραματική επιδείνωση και κατάληξη της γυναίκας του. Τελικά έφυγε και εκείνος σήμερα ξημερώματα, χωρίς να μάθει ότι η γυναίκα του είχε πεθάνει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος