Βόλος: Προσπάθεια εξαπάτησης πολίτη με πρόσχημα την επιδότηση του ρεύματος

Array

Άγνωστος προσποιούμενος υπάλληλο του λογιστικού γραφείου με το οποίο συνεργάζεται 48χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Ν. Ιωνία προσπάθησε να υποκλέψει στοιχεία των τραπεζικών της λογαριασμών.

Μάλιστα ισχυρίστηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της ότι την κάλεσε να την ενημερώσει για τη διαδικασία του power pass για να υποβάλλει την αίτησή της από τους πρώτους με το άνοιγμα της πλατφόρμας αύριο.

Της ζήτησε στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που θα δήλωνε στην αίτηση για να κατατεθούν τα χρήματα της επιδότησης του ηλεκτρικού ρεύματος. Η γυναίκα διαισθάνθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ζήτησε να μιλήσει με τον υπάλληλο του λογιστικού γραφείου που συνήθως συνεργάζεται για όλες τις υποθέσεις της, αλλά έλαβε την απάντηση ότι ήταν απασχολημένος με άλλο πελάτη. Ο άγνωστος επέμενε υποβάλλοντάς την σε καταιγισμό ερωτήσεων και πιέζοντάς την να δώσει στοιχεία για να τα έχει στη διάθεσή του να υποβάλλει την αίτηση. Η γυναίκα του είπε να της δώσει το τηλέφωνό του και ότι θα τον καλέσει αργότερα, προσποιούμενη ότι στο κατάστημα μπήκε πελάτης. Και φυσικά ενημέρωσε την αστυνομία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος