Βόλος: Προγράμματα κατάρτισης για υγιεινή τροφίμων και τεχνικού ασφαλείας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ενημερώνει τους  εμπόρους κι επιχειρηματίες ότι μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους σε προγράμματα ΕΦΕΤ και τεχνικών ασφαλείας, που αφορούν τη λειτουργία της επιχείρησης τους.
Επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον κλάδο τροφίμων και ποτών ή άτομο μιας επιχείρησης τροφίμων που έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα επιβάλλεται να παρακολουθήσουν πιστοποιημένα προγράμματα υποχρεωτικής κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων αρμοδιότητας ΕΦΕΤ σύμφωνα με την 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007.

Ακόμη, επιβάλλεται σύμφωνα με την εφαρμογή της υπουργικής απόφασης 19009/321/22.4.2016 (ΦΕΚ B΄ 1287) να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας σε επιχειρήσεις Β΄ και Γ΄ κατηγορίας». Η απόκτηση της πιστοποιημένης βεβαίωσης είναι απαραίτητη για την ορθή λειτουργία της επιχείρησης.
Όσοι, λοιπόν, δεν έχουν προβεί ακόμη στην απόκτηση της σχετικής βεβαίωσης κατάρτισης υγιεινής τροφίμων ΕΦΕΤ ή τεχνικού ασφαλείας, παρακαλούνται όπως επιθυμούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στη γραμματεία του Συλλόγου, για να συμμετέχουν σε σχετικά προγράμματα, όταν αυτά υλοποιηθούν από υπεύθυνους φορείς.

Όποιος επιθυμεί να δηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στα εν λόγω προγράμματα μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς : 2421022366 ή με fax: 2421025479 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@esv.gr . Αρχικά, οι δηλώσεις συμμετοχής θα συγκεντρωθούν κι έπειτα θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για το χώρο υλοποίησης, το ωράριο παρακολούθησης και το κόστος συμμετοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος