Βόλος: Πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους και στις συνοικίες Νεάπολης και Αγίων Αναργύρων

Η δυνατή νεροποντή που συνοδεύτηκε από κεραυνούς και αστραπές σήμερα στις 4 περίπου τα ξημερώματα στο Βόλο προκάλεσε πλημμυρικά φαινόμενα στις συνοικίες της Νεάπολης και των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, απαιτήθηκε παρέμβαση σε τέσσερις περιπτώσεις από τις οκτώ που κλήθηκε για άντληση υδάτων στις δύο συνοικίες, ενώ έστησε αντλίες και στην οδό Λαρίσης για το λόγο ότι το νερό στο ρεύμα από Βόλο προς Λάρισα, είχε ανέβει δέκα εκατοστά πάνω από το οδόστρωμα.

Βόλος: Πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους και στις συνοικίες Νεάπολης και Αγίων Αναργύρων

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο Βασίλης Ηλιόπουλος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων που βρίσκονταν με εθελοντές έξω με το ξεκίνημα της κακοκαιρίας, συμβάλλοντας στο έργο των υπηρεσιών, “από τις τέσσερις το πρωί κλείσαμε την Λαρίσης στο ρεύμα προς τη  Λάρισα από τον πρώτο κόμβο στο ύψος της Αθηνών μέχρι και την Νεαπόλεως, γιατί το νερό περνούσε το πεζοδρόμιο και η διέλευση των αυτοκινήτων προκαλούσε κύματα, με το νερό να μπαίνει στα καταστήματα. Αυτή τη φορά είχαμε χαρτογραφήσει τα φρεάτια που ήταν καθαρά αλλά δεν μπορούσαν να απορροφήσουν τον όγκο του νερού. Το νερό ήταν τόσο που πετάχτηκαν έξω οι υπογειοποιημένοι κάδοι και χρειάστηκε και εκεί να αντλήσουμε το νερό για να επιστρέψουν στη θέση τους”.

Βόλος: Πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους και στις συνοικίες Νεάπολης και Αγίων Αναργύρων

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος