Βόλος: Με ομιλία Πρωτούλη και συναυλία Μπάση το Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο Βόλο το 42ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ Οδηγητή. Βασικός ομιλητής θα είναι το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης ενώ συναυλία θα δώσουν Δημήτρης Μπάσης, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μανώλης Ανδρουλιδάκης.

Τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πάρκο Ρήγα Φεραίου πίσω από το Δημαρχείο Βόλου παρουσίασαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου μέλη της Κομμουνιστικής Νεολαίας Θωμάς Γεωργάκης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ, Στέλλα Ιωαννίδου μέλος του Τομεακού Γραφείου ΑΕΙ Βόλου της ΚΝΕ και Κωνσταντίνος Αγγελίνας γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης ΑΕΙ Βόλου της ΚΝΕ.

Την Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί μουσικοθεατρική παράσταση – αφιέρωμα στις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι, από τη Θεατρική ομάδα της Κ.Ο. Θεσσαλίας. Θα ακολουθήσει συναυλία με μαθητικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα και λαϊκό γλέντι από τη μουσική ομάδα της ΚΝΕ.

Το Σάββατο στις 9 το βράδυ, θα γίνει ομιλία από το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Γιάννη Πρωτούλη και θα ακολουθήσει συναυλία με τους Δημήτρη Μπάση, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μανώλη Ανδρουλιδάκη.

Η τιμή εισιτηρίου για την είσοδο στο Φεστιβάλ ανέρχεται στα 5 € και είναι συμβολική για την ενίσχυση της ΚΝΕ, όπως αναφέρθηκε.

Του φεστιβάλ θα προηγηθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου προφεστιβαλική εκδήλωση στο Μνημείο Ηρώων, στην παραλία, όπου θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για τον απεργιακό αγώνα των χαλυβουργών του Ασπρόπυργου και θα μιλήσει ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος