Βόλος: Οι γείτονες έσωσαν δυο ανήλικα κορίτσια από τις απειλές και την βία του πατέρα τους

Σε οκτώ μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ένας 45χρονος πατέρας δυο ανήλικων κοριτσιών που σχεδόν σε καθημερινή βάση ξεσήκωνε την γειτονιά με τις φωνές και τις λεκτικές επιθέσεις σε βάρος των παιδιών του και οι οποίοι καλούσαν συνεχώς την αστυνομία και εν τέλει κατήγγειλαν το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο 45χρονος πατέρας κάθισε χθες στο σκαμνί του  Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με τις απειλές σε βάρος των κοριτσιών και για απόπειρα σωματικής βλάβης σε βάρος της γυναίκας του αφού κινήθηκε απειλητικά εναντίον της.

Ο δράστης, εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και μετανιωμένος, ζητώντας από το δικαστήριο να του δοθεί μια “δεύτερη” ευκαιρία για να επανορθώσει  καθώς και την επιείκεια του δικαστηρίου. Το δικαστήριο τον καταδίκασε  για την απόπειρα σωματικής βλάβης στη σύζυγο, σε 8μηνες με αναστολή και δικαίωμα έφεσης, ενώ παράλληλα διέταξε τις κοινωνικές υπηρεσίες να ελέγξουν το περιβάλλον διαβίωσης των παιδιών και τον έλεγχο ικανότητας των γονιών, καθώς η σύζυγος και μητέρα των δυο ανήλικων κοριτσιών κατέθεσε στο δικαστήριο ότι πράγματι απείλησε τα κορίτσια ότι θα τα σκοτώσει αλλά αυτά δεν φοβήθηκαν

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος