Βόλος: Ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Μουλάς καταδικάστηκε σε 18μήνες για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Νίκου Κανελλή

Σε 18μήνες με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο Γ. Μουλάς, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Νίκου Κανελλή.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργο Μουλά, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ψευδή καταμήνυση, ψευδή κατάθεση μάρτυρα και συκοφαντική δυσφήμιση. Τη μήνυση εναντίον του κ. Μουλά κατέθεσε ο πρ. δημοτικός σύμβουλος Βόλου Νίκος Κανελλής.

Η υπόθεση αφορούσε τα επεισόδια που προκλήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, με θέμα τη λύση και εκκαθάριση της ΔΕΥΑΜΒ. Ο Γ. Μουλάς αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στους εκπροσώπους πολιτών που παρακολουθούσαν επί δυο ώρες τη συνεδρίαση, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση και να κληθεί η αστυνομία. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλάς κατέθεσε μήνυση εναντίον του τότε δημοτικού συμβούλου Νίκου Κανελλή, με την κατηγορία της «διατάραξης της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου».

Ο συνήγορος του κ. Κανελλή, Νίκος Μόσχος, ζήτησε και προβλήθηκε στη δίκη το επίσημο βίντεο του Δήμου Βόλου από εκείνη τη συνεδρίαση, στο οποίο φαίνεται καθαρά ότι δεν είχε γίνει καμία προσπάθεια από τον Νίκο Κανελλή για διατάραξη της συνεδρίασης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος