Βόλος: «Μποτιλιάρισμα» λόγω των έργων – Που και πότε θα διακοπεί η κυκλοφορία

Σε εξέλιξη βρίσκονται μια σειρά έργων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Βόλου, καθώς και λόγω του δικτύου της ΔΕΥΑΜΒ, με αποτέλεσμα να υπάρχει καθημερινή ταλαιπωρία οδηγών και πεζών, μια κατάσταση που επιδεινώνεται λόγω και της παράνομης στάθμευσης οχημάτων στους δρόμους που η κυκλοφορία γίνεται με σχετική δυσκολία.

Προς ενημέρωση του κοινού η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με τις διακοπές κυκλοφορίας.

Διακοπές κυκλοφορίας

Στο μεταξύ, την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας της οδού Ελ. Βενιζέλου μεταξύ των οδών Γαλλίας και 28ηςΟκτωβρίου, από την Τρίτη 30 Μαΐου έως την Τετάρτη 7 Ιουνίου από τις 8 το πρωί έως τις 16:00 αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, λόγω οικοδομικών εργασιών, (επέκταση δικτύου αποχέτευσης και κατασκευής νέας διακλαδώσεως στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας-αριστερή κάθοδος). Η κυκλοφορία θα γίνεται από το δεξί ρεύμα κυκλοφορίας.

Ακόμη αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας της δεξιά λωρίδας της οδού Δημητριάδος, μεταξύ των οδών Τοπάλη και Σκενδεράνη, την Τρίτη 30.05.2023 και κατά τις ώρες 06:15 ́ έως 08:15 ́, λόγω εργασιών με γερανοφόρο όχημα. Η κυκλοφορία θα γίνεται από τις λοιπές λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Δημητριάδος.

Επιπλέον, θα υπάρξει  προσωρινή διακοπή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της οδού Κ.Καρτάλη μεταξύ των οδών Ερμού και Σόλωνος, σήμερα Δευτέρα 29 από τις 17:00 έως τις 18:30 λόγω μετακόμισης. Η κυκλοφορία θα γίνεται από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Κ.Καρτάλη

Τέλος, αποφασίστηκε η προσωρινή απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί της οδού Κοραή στον αριθμό. 65, από σήμερα 29.05.2023, λόγω επικινδυνότητας κτιρίου και έως την αποκατάσταση του.

Η κυκλοφορία θα γίνεται από το εναπομείναν τμήμα της οδού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος