Βόλος – Κ. Βελόπουλος: Η Ν.Δ. κρύβει την πραγματική κατάσταση στην χώρα – “Ξεχασμένη” η Μαγνησία

Σκληρή κριτική άσκησε στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, από το Βόλο όπου είχε συναντήσεις με ενδιαφερόμενους υποψηφίους αλλά και απλούς πολίτες, κάνοντας περιοδεία στη λαϊκή αγορά του Βόλου.

Κατήγγειλε τη Ν.Δ. «ως κυβέρνηση υπηρέτησης των ξένων συμφερόντων και των πλουσίων, που λέει ψέματα στον ελληνικό λαό και κρύβει την πραγματική κατάσταση της χώρας» ξεκαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα αποδεχθεί πρόταση συγκυβέρνησης από κανένα κόμμα και δη τη Ν.Δ., την οποία θεωρεί αναξιόπιστη. Εκτίμησε δε ότι η Ελληνική Λύση θα εκλέξει βουλευτές στη Μαγνησία.

Σε ότι αφορά την οικονομία τόνισε ότι «σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στην ακρίβεια του ρεύματος παγκοσμίως με αυξήσεις 120% στα εμπορικά καταστήματα και περίπου 80% στις κατοικίες. Όμως, η κυβέρνηση κρύβει αυτά τα στοιχεία και ο Άδωνις Γεωργιάδης ψεύδεται για τις τιμές στην αγορά ενώ στηρίζει τα μεγάλα σούπερ μάρκετ και όχι το μανάβη και τον κρεοπώλη της γειτονιάς».

Υποστήριξε ότι η δημοκρατία και το κράτος δικαίου κινδυνεύουν από τη Ν.Δ. , η οποία ως κυβέρνηση «ελέγχει τα πάντα, τρομοκρατεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ελέγχει το ΕΣΡ για να φιμώνει τους αντιπάλους». Επιτέθηκε προσωπικά στον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη για τη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Χρήστο Τζανερίκο, λέγοντας ότι “πάντα μια κυβέρνηση χρειάζεται τον «καλό ψεύτη» της για να πείσει ότι το φεγγάρι είναι ήλιος και ο ήλιος φεγγάρι”. Συγκεκριμένα για τη συνάντηση Γεραπετρίτη-Τζανερίκου είπε ότι “αν συνέβαινε κάτι τέτοιο σε άλλη χώρα, θα είχε πέσει η κυβέρνηση».

Επισήμανε ότι ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αποφασίσει αν επιθυμεί ένα κόμμα όπως αυτό του κ. Κασιδιάρη να είναι η όχι στη Βουλή και τόνισε ότι «αυτοί που σήμερα τον καταγγέλουν για τις πράξεις του ενεργούν με αντισυνταγματικές απαγορεύσεις. Έτσι δεν έχεις δημοκρατία. Εμείς δεν θα πέσουμε στην παγίδα. Ο φασισμός είναι νοοτροπία».

Βόλος – Κ. Βελόπουλος: Η Ν.Δ. κρύβει την πραγματική κατάσταση στην χώρα – “Ξεχασμένη” η Μαγνησία

Ο κ. Βελόπουλος κάλεσε τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων σε ντιμπέιτ όχι στην τηλεόραση αλλά στις λαϊκές αγορές και ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα εμπλακεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές διότι πιστεύει ότι «η ελληνική κοινωνία πρέπει να αφεθεί μόνη της, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και διαχωριστικές γραμμές, να επιλέξει τους εκπροσώπους που επιθυμεί».

«Η Ελληνική Λύση είναι κόμμα της επαρχίας και όχι των Αθηνών», είπε και πρόσθεσε ότι ο λαός της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας πρέπει να αντιληφθεί πως για την Αθήνα, αυτή η περιοχή είναι μια ξεχασμένη Ελλάδα. Αναφορικά με τη Μαγνησία υποστήριξε ότι το οδικό δίκτυο είναι απαράδεκτο και ο ορεινός όγκος δεν έχει πραγματική πρόσβαση στη θάλασσα, με ευθύνη της Πολιτείας η οποία δεν αντιμετωπίζει την περιφέρεια όπως της αξίζει.

Βασικός άξονας του προγράμματος της Ελληνικής Λύσης, σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο,  είναι ο πρωτογενής τομέας, καθώς μέσα από αυτόν μπορεί να δημιουργηθεί πραγματική ανάπτυξη.

Βόλος – Κ. Βελόπουλος: Η Ν.Δ. κρύβει την πραγματική κατάσταση στην χώρα – “Ξεχασμένη” η Μαγνησία

Τον κ. Βελόπουλο περιστοίχιζαν στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος και ειδικότερα οι: Γιώργος Αρμέντζιος, Παύλος Μαρκάκης, Άγγελος Αγραφιώτης, Αθανασίου Μαριτσούδη, Ειρήνη Αλεξίου, Ευάγγελος Βαϊράμης και Μάγδα Παραπαρέκη. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος