Βόλος: Ικανοποίηση εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ για απόδοση περικοπών

Την ικανοποίησή τους εκφράζουν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΜΒ για την απόφαση του Δ.Σ. της επιχείρησης στην χθεσινή του συνεδρίαση, σύμφωνα με την οποία θα αποδοθούν στους εργαζόμενους οι επιπλέον περικοπές των μισθών τους, όπως αναγνώρισε τελεσίδικα η δικαιοσύνη. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, “ενώ οι περικοπές στο σύνολο του Δημόσιου τομέα καθορίστηκαν στο 25%, στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜΒ επιβλήθηκαν περικοπές που αγγίζουν το 50%! Οι περικοπές αυτές είχαν παράνομα επιβληθεί ( όπως προκύπτει από την απόφαση του Εφετείου) από την προηγούμενη Διοίκηση.
Οι εργαζόμενοι εκτιμούν ότι αυτή η απόφαση του ΔΣ της επιχείρησης δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες συνεργασίας μεταξύ εργαζόμενων και Διοίκησης και ευελπιστούν ότι με τον ίδιο τρόπο θα κρίνονται στη συνέχεια τυχόν αιτήματα εργαζόμενων.
Οι εργαζόμενοι συμφωνούν ότι η υλοποίηση της σχετικής απόφασης δεν πρέπει να δημιουργήσει το όποιο πρόβλημα στην επιχείρηση και πιστεύουν ότι η ολοκλήρωση της απόδοσης σε βάθος τετραετίας εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό, ενώ επιθυμούν σε κλίμα συνεργασίας να επιλυθούν ορισμένες λεπτομέρειες σχετιζόμενες με την υλοποίηση της απόφασης, με κύριο στόχο να μην υπάρξει διακριτή αντιμετώπιση μεταξύ των εργαζομένων”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος