Βόλος: Εν διαστάσει ζευγάρι καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο μετά την ανταλλαγή μηνύσεων

Ένα εν διαστάσει ζευγάρι αποφάσισε να… λύσει τις διαφορές του με την ανταλλαγή μηνύσεων και με “διαιτητική” τους αστυνομικούς του ΑΤ Βελεστίνου, αφού οι δυο πρώην σύζυγοι μπαινόβγαιναν στο κρατητήριο, με αποτέλεσμα χθες το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, να τους καταδικάσει σε 7 μήνες με τριετή αναστολή τον καθένα.


Οι δυο γονείς 45 χρόνων ο άνδρας και 38 χρόνων η γυναίκα διαφωνούσαν αναφορικά με την επικοινωνία του πατέρα με τα παιδιά και την παραβίαση δικαστικών αποφάσεων. Συγκεκριμένα η 38χρονη μήνυσε τον 45χρονο πρώην σύζυγό της για παραβίαση της υποχρέωσης καταβολής της διατροφής.

Στη συνέχεια εκείνος, υπέβαλε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του για παραβίαση δικαστικής απόφασης που αφορούσε την επικοινωνία του με τα δύο ανήλικα παιδιά που είχαν αποκτήσει. Ωστόσο φέρεται ότι προηγούμενα ο 45χρονος πήγε στο σπίτι της 38χρονης και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε την απείλησε, την έβρισε και την χτύπησε με αποτέλεσμα να τον καταγγείλει στην αστυνομία, για να συλληφθούν και να κρατηθούν λίγο αργότερα και οι δύο στα πλαίσια του αυτόφωρου.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αναγνώρισε και στους δύο κατηγορούμενους το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και καταδίκασε τον 45χρονο σε 7 μήνες με 3ετή αναστολή και χρηματική ποινή 100 ευρώ και την 38χρονη σε 7 μήνες με 3ετή αναστολή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος