Βόλος: Ελεύθερος ο 61χρονος που πυροβολούσε – Κρατούμενη η καταγγέλλουσα στερούμενη άδειας παραμονής

Ελεύθερος μέχρι την δίκη του είναι ο 61χρονος που πυροβολούσε με την καραμπίνα του αδιακρίτως, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στις Αλυκές του Βόλου, επειδή τον εγκατέλειψε χωρίς να του επιστρέψει τα χρήματα που της είχε δανείσει, η πρώην σύντροφός του, ενώ κρατούμενη είναι η καταγγέλλουσα, η οποία κατάγεται από την Μολδαβία και έχουν λήξει τα έγγραφα παραμονής στην χώρας μας.

Η γυναίκα  προχθές το βράδυ ειδοποίησε έντρομη την αστυνομία φοβούμενη ότι ο πρώην σύντροφός της θα κάνει κακό στην ίδια και στον άνδρα της. Η καταγγελία της, κίνησε και την διαδικασία ελέγχου της ταυτότητά της, όπου οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, διότι έχει λήξει εδώ και καιρό η άδεια παραμονής της. Συνελήφθη και παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης της.

Η καταγγέλλουσα θα παραμείνει στη χώρα μας μέχρι να δικαστεί ο 61χρονος με τις κατηγορίες της απειλής, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, που προσδιορίστηκε για τις 16 Αυγούστου, αφού δεν ήταν εφικτή η διεξαγωγή της δίκης στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος