Βόλος: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο 54 χρόνος επιχειρηματίας απο την Αγριά

Για τις 31 Αυγούστου ορίστηκε η δίκη του 54 χρόνου επιχειρηματία από την Αγριά που επιτέθηκε λεκτικά κατά ελεγκτών που του επέβαλαν πρόστιμο για φορολογική παράβαση.

Σήμερα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο αλλά αποφασίστηκε η δίκη του να συνεχιστεί στις 31 Αυγούστου ώστε η δικαιοσύνη να έχει στα χέρια της το αποτέλεσμα της βαλλιστικής έρευνας από τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του, για να διαπιστωθεί εάν πυροβόλησε την ώρα που είχαν αποχωρήσει οι εφοριακοί από το μαγαζί του.

Στο Δικαστήριο ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν πυροβόλησε εναντίον των ελεγκτών αλλά παραδέχτηκε πως έβγαλε το σπαθί που ήταν διακοσμητικό και το κτύπησε στον πάγκο. Επιπλέον ανέφερε ότι τα όπλα  ήταν κειμήλια. Επισήμανε τέλος ότι τα χρήματα και οι λίρες που βρέθηκαν σπίτι του είναι νόμιμα και ότι αντέδρασε υπερβολικά λόγω του ότι είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Τον επιχειρηματία υποστήριξαν οι δύο συνεργάτιδές του στο κατάστημα. Από την πλευρά τους οι επιθεωρητές δημόσιες διοίκησης επισήμαναν ότι τους απείλησε λεκτικά και ήταν πολύ επιθετικός εναντίον τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος