Βόλος: Έξι εκ. ευρώ για οδικά έργα στη Μαγνησία

Συμβάσεις για οδικά έργα ύψους 6 εκ. € για το Ν. Μαγνησίας υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, τονίζοντας σε δηλώσεις του ότι τελευταια δέκα χρόνια έγιναν έργα στη Μαγνησία αλλάζοντας την φυσιογνωμία της.  

Στο πλαίσιο της εργολαβίας θα γίνουν εργασίες οδοστρωμάτων και βελτίωσης διαχείρισης όμβριων στην εθνική οδό Βόλου – Λάρισας, στην οδό Βόλου – Μικροθηβών – Φαρσάλων, στη διακλάδωση Αφήσσου και στον Άγιο Γεώργιο Φερρών. 

Επίσης προβλέπονται εργασίες σήμανσης και ασφάλειας στην εθνική οδό Βόλου – Λάρισας, στην οδό Βόλου – Μικροθηβών – Φαρσάλων και στο οδικό κύκλωμα Πηλίου με νέα συστήματα οδικής ασφάλειας, επισκευή και αντικατάσταση των υφιστάμενων.

Τέλος, θα γίνουν εργασίες ηλεκτροφωτισμού στην εθνική οδό Βόλου Λάρισας για 500 μ., στην εθνική οδό Αθηνών Βόλου, για 1000 μ. και σε διασταυρώσεις οδών με υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο. 

Σημείωσε ότι έγιναν πολλά έργα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλά τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα με τις εργοληπτικές εταιρείες που δεν προσλαμβάνουν εξειδικευμένο προσωπικό για να έχουν καλή επίβλεψη και να γίνονται έγκαιρα τα έργα. Επισήμανε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλιας άλλαξε το πρόσωπο της Θεσσαλίας και δη της Μαγνησίας με έργα υποδομής τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και σε βιολογικούς καθαρισμούς, δίκτυα αποχετεύεσων, την Κάρλα, το έργο της ηλεκτροκίνησης Λάρισας-Βόλου, έργα σύνδεσης το λιμανιού με το οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο κ.α.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος