Βόλος: Εικαστικά έργα και αντικείμενα εποχής σε μια έκθεση για το έπος του 1940

Εικαστικά έργα για τον Ελληνοϊταλικό και τον Ελληνογερμανικό Πόλεμο, μαζί με συλλεκτικά αντικείμενα, αφίσες και εφημερίδες εποχής, θα παρουσιαστούν από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου 2026 στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος, στον Βόλο.

Την επετειακή έκθεση διοργανώνουν το 2ο Πρότυπο Λύκειο Βόλου, το 4ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας, στο πλαίσιο της επίσημης εκδήλωσης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η έκθεση θα λειτουργεί στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου, στην οδό Κ. Καρτάλη 157, από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες 09:00–13:00 και 17:00–20:00.

Για τον προγραμματισμό επισκέψεων και ξεναγήσεων σχολικών μονάδων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 4ο Γυμνάσιο στο 24210 83370 και με το 2ο Πρότυπο Λύκειο στο 24210 39566.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος