Βόλος: Δεύτερη ευκαιρία σε 43χρονο που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Αμοιβαίες συγγνώμες, αλλά και δεσμεύσεις για να γίνουν καλύτεροι γονείς έδωσε χθες(19/10) ένα ζευγάρι με δυο ανήλικα παιδιά, όταν ο 43χρονος πατέρας κάθισε στο εδώλιο, προκειμένου να δικαστεί για ενδοοικογενειακή βία, μετά από καταγγελία της συζύγου του.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο αθώωσε τον κατηγορούμενο μετά τη δήλωση της καταγγέλλουσας συζύγου ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή του, παρά να ζητήσει συγγνώμη.

]Ο 43χρονος είχε συλληφθεί νωρίς το πρωί της προηγούμενης ημέρας, μετά από καταγγελία της συζύγου του στην αστυνομία ότι την απειλεί. Η γυναίκα στο δικαστήριο δήλωσε ότι ο άνδρας της επέστρεψε πιωμένος στο σπίτι στις 5 το πρωί, λογομάχησαν, την έσπρωξε και η ίδια τρόμαξε και κάλεσε την αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος και τόνισε ότι αυτό οφείλεται στο ότι η σύζυγός του τον κλείδωσε έξω από το σπίτι και δεν μπορούσε να μπει. Όπως είπε, όταν του άνοιξε, λογόφεραν και την έσπρωξε για να μπει στο σπίτι. Δεσμεύτηκε δε ότι θα προσπαθήσει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, καθώς υπήρξε και η δήλωση της συζύγου ότι θέλει να διατηρήσει τον γάμο.

Τέλος, ο κατηγορούμενος αθωώθηκε με τον όρο ότι το ζευγάρι θα επισκεφθεί σύμβουλο γάμου, κυρίως για να προστατέψει τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος