Μόλις πριν απο λίγο αποφυλακίστηκε και σήμερα πριν λίγες ώρες, ο 39χρονος “Κάμελ” επανέλαβε το ίδιο μοτίβο των επιθέσεων του με βενζίνη και με μαχαίρι σε βάρος μιας ανυποψίαστης διερχόμενης γυναίκας σε δρόμο του κέντρου του Βόλου.
Τρομοκρατημένη η ίδια άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να την ακούσει άλλος πολίτης ο οποίος και απομάκρυνε τον δράστη. Στη συνέχεια η γυναίκα κάλεσε τηλεφωνικά την Αστυνομία, ενώ αναμένεται να καταθέσει και η μήνυση.
Ο δράστης που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά θέματα και δεν λαμβάνει φαρμακευτική ή άλλη αγωγή, εξαιτίας του ότι ζει στο δρόμο, έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, ωστόσο η νοσηλεία στην συγκεκριμένη κλινική είναι βραχεία και δεν ξεπερνάει τις 10-15 ημέρες.
Ο ίδιος σε κάποια από τις απολογίες του σε δικαστήριο που αφορούσε την κατηγορία της επίθεσης με βενζίνη, υποστήριξε εμμέσως ότι προχωράει σε αυτές τις επιθέσεις για να τον συλλάβουν, να μπει στην φυλακή για να έχει φαγητό, στέγη και ζέστη κατά τους χειμερινούς μήνες
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος