Βόλος: Αθώοι οι τρεις μαθητές που έθεσαν σε κίνδυνο την ζωή των οδηγών και τη δική τους

Αθώοι, αλλά με τις απαραίτητες συστάσεις έφυγαν από το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Βόλου οι τρεις μαθητές που δήλωσαν ότι “κάναμε μια απερισκεψία”  χθες όταν κάθισαν στο εδώλιο κατηγορούμενοι ότι έθεσαν σε κίνδυνο την ζωή τους και την ζωή των διερχόμενων οδηγών στον περιφερειακό του Βόλου, όταν ξάπλωναν στο οδόστρωμα για να τραβάνε βίντεο για να αναρτούν στο Tik-Tok.

Η σύλληψη των τριών παιδιών είχε γίνει Παρασκευή 13 Μάϊου 2022 με την κατηγορία της διατάραξης συγκοινωνιών, αφού στις 23:00 το βράδυ, ο ένας από τους τρεις έπεσε στη μέση του δρόμου στο ρεύμα προς Αγριά κάνοντας “πλάκα” και οι άλλοι δυο ετοιμάζονταν να την καταγράψουν και με τα κινητά τους τηλέφωνα. Το “αστείο”- “μόδα” έλαβε ευτυχώς αίσιο τέλος χωρίς να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες είτε για τον ανήλικο που ξάπλωσε στο οδόστρωμα είτε για τον οδηγό του οχήματος, αφού εκείνη την ώρα περιπολικό της Αστυνομίας έκανε έρευνα για το επικίνδυνο παιχνίδι των νεαρών- είχαν προηγηθεί και άλλα περιστατικά αντίστοιχα και στο κέντρο της πόλης του Βόλου.

Τα τρία παιδιά ισχυρίστηκαν ότι το παιχνίδι θανάτου ήταν δική τους επινόησης και ότι ούτε το άκουσαν πουθενά ούτε το είδαν. Το σκέφτηκαν ως αστείο…

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος