Βόλος: Αθώο έκρινε τον αντιφασίστα αγωνιστή το δικαστήριο

Αθώος κρίθηκε σχετικά με το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών λόγω αμφιβολιών αλλά και εκκρεμοδικίας ο αντιφασίστας που δικαζόταν σήμερα το πρωί στα δικαστήρια του Βόλου, μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη της αστυνομίας, ενώ έπαυσε οριστικά και η ποινική του δίωξη για παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Σημειώνεται ότι η δίωξη  οφειλόταν στην ύπαρξη στις 23/12/2012 οργανωμένης ομάδας χρυσαυγιτών έξω από το Πανεπιστήμιο Παπαστράτου (Θόλος), οι οποίοι συνεπλάκησαν με αντιφασίστες. To Τάγμα Εφόδου της Χρυσής Αυγής παρακολουθούσε από το πρωί τις δραστηριότητες συναγωνιστών που έκαναν εκδηλώσεις για την υποστήριξη της κατάληψης VILA AMALIA. Η αυτεπάγγελτη δίωξη της αστυνομίας οφείλεται στο γεγονός ότι οι χρυσαυγίτες έδωσαν όσα ονόματα θεωρούσαν αναγκαία για να στήσουν στο εδώλιο όσους θεωρούσαν χρήσιμο.

Βόλος: Αθώο έκρινε τον αντιφασίστα αγωνιστή το δικαστήριο

Καλέσματα για στήριξη του αντιφασίστα αγωνιστή είχαν απευθύνει τόσο το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα Μαγνησίας όσο και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και σήμερα είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος στο δικαστικό μέγαρο Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος