Βόλος: Αναζητείται 68χρονος που έφυγε με το αυτοκίνητό του – Η οικογένεια δήλωσε εξαφάνιση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 68χρονου ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες (Τρίτη) το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 68χρονος έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι του, στην Αγριά, με το αγροτικό του όχημα, μάρκας Mitsubishi L200 χρώματος μολυβί, ενώ η σύζυγος του είχε πάει για ψώνια. Όταν εκείνη επέστρεψε στο σπίτι, ο άντρας της δεν ήταν εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Ο γιος του μετέβη στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση του και από χθες ξεκίνησαν έρευνες εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.
Σχεδόν μέχρι τα ξημερώματα, εθελοντές “χτένισαν” τον ορεινό όγκο του Πηλίου μαζί με αστυνομικούς, σε διάφορα σημεία του ορεινού όγκου όπου θα μπορούσε να βρίσκεται, Αγ. Λαυρέντιο, Ανεμούτσα, Δράκεια, Πλατανίδια κ.α. χωρίς αποτέλεσμα. Σήμερα το πρωί συνεχίζονται οι έρευνες και από τους εθελοντές της ΕΟΔ Μαγνησίας και της ΛΕΔ Μαγνησίας.
Εθελοντές της ΕΟΔ κάνουν περιπολίες στη Ν. Ιωνία όπου διαμένει η κόρη του 68χρονου, ενώ δόθηκε σήμα και στα διόδια να ελέγξουν τις πινακίδες του οχήματος, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί ο 68χρονος να έφυγε εκτός Νομού για Θεσσαλονίκη, καθώς το Σάββατο παντρεύεται ο άλλος γιος της οικογένειας.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος