Βόλος: Αναζητείται 15χρονη μαθήτρια που αγνοείται από την Τρίτη

Έφυγε χθες  Τρίτη 5 Οκτωβρίου, στις 8 παρά το πρωί για το σχολείο, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει επιστρέψει στο σπίτι της, μια 15χρονη μαθήτρια και η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνισή της στις αστυνομικές αρχές.

Οι αστυνομικές αρχές του Βόλου, από την στιγμή της δήλωσης εξαφάνισης και της εύλογης ανησυχίας της μητέρας οργώνουν κάθε πιθανή και απίθανη διαδρομή της, μιλάνε με συμμαθητές και φίλους της 15χρονης, ενώ κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγω για απομάκρυνση του κοριτσιού από το Βόλο, διότι αναφέρουν ότι είχε σακίδιο με ρουχισμό μαζί της.
Η 15χρονη ουσιαστικά δεν επέστρεψε χθες το μεσημέρι μετά το σχολείο στο σπίτι της, ούτε μετά τον καφέ που έπινε με συμμαθήτριές της, οι οποίες δεν γνώριζαν τίποτα για την εξαφάνισή της, όταν ερωτήθηκαν σχετικά. Κατόπιν της αρνητικής απάντησης των συμμαθητριών, η μητέρα ειδοποίησε την αστυνομία και έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες χθες το απόγευμα.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχουν νεότερα, εκτός από κάποιες νέες πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι πολύ πιθανά το εξαφανισμένο κορίτσι να έχει φύγει από το Βόλο, λόγω του ρουχισμού που είχε στο σακίδιό της.
Αν το κορίτσι δεν βρεθεί μέσα στις επόμενες ώρες θα σημάνει σήμα amber alert, αφού η οικογένειά της δηλώνει ότι ούτε το έκανε ποτέ στο παρελθόν, αλλά ούτε και έλειπε από το σπίτι χωρίς ενημέρωση.

Επισήμως η αστυνομία δεν έχει δώσει περιγραφή της 15χρονης, ούτε φωτογραφίας της. Ωστόσο, φεύγοντας χθες από το σπίτι της  φορούσε μαύρη ζακέτα και τζιν παντελόνι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος