Βόλος: Άφησε την τελευταία του πνοή 49χρονος προσβεβλημένος από τον SARS Cov-2

Δυο θανάτους είχαμε το τελευταίο 24ωρο στο Νοσοκομείο του Βόλου, ασθενών με κορονοϊό. Μόλις 49 ετών ο ένας, 81 ο άλλος και οι δυο ανεμβολίαστοι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, o 49χρονος που έφυγε σήμερα ήταν δημοτικός υπάλληλος και μετά από πολυήμερη παραμονή στο νοσοκομείο υπέκυψε, στις 9 το πρωί, από έμφραγμα του μυοκαρδίου, ως επιπλοκή του κορονοϊού.  Εργαζόταν στον τομέα της καθαριότητας του δήμου Βόλου και ασθένησε στις 22 Νοεμβρίου, όπου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα. Νοσηλεύτηκε στη μονάδα αρνητικής πίεσης και σήμερα η καρδιά του δεν άντεξε. Ήταν ένας άνθρωπος που ασχολούνταν με τον αθλητισμό, δεν κάπνιζε και είχε άριστη φυσική κατάσταση. Δυστυχώς δεν πίστευε στον εμβολιασμό ως μέσο προστασία από τον SARS Cov-2 και έχασε τη ζωή του.

Συλλυπητήρια για τον συνάδελφο Χρήστο Ρογκάτση από την ΔΑΣ ΟΤΑ

Βόλος: Άφησε την τελευταία του πνοή 49χρονος προσβεβλημένος από τον SARS Cov-2

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας εκφράζει τα πιο βαθιά της συλλυπητήρια στους οικείους του πρόωρα χαμένου συναδέλφου μας Χρήστου Ρογκάτση, εργαζόμενου στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου στα πληρώματα της Νέας Ιωνίας.

Ως ΔΑΣ-ΟΤΑ θα βρεθούμε δίπλα στην οικογένεια του συναδέλφου σε ότι αυτή χρειαστεί.

Καλό ταξίδι Χρήστο.

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση του ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ

Βόλος: Άφησε την τελευταία του πνοή 49χρονος προσβεβλημένος από τον SARS Cov-2Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον θάνατο του συναδέλφου μας Χρήστου Ρογκάτση, εξαίρετου υπαλλήλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου.

Ο Χρήστος Ρογκάτσης προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες και διακρίθηκε για το εργασιακό του ήθος. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος