Βόλος: 23χρονος αγόρασε 350γρ. χασίς σε… τιμή ευκαιρίας για προσωπική χρήση!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Μάϊου, στον Βόλο με 350 γραμμάρια χασίς.


Ο 23χρονος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και χθες οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου και με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος, μέχρι τον ορισμό και τη διεξαγωγή της δίκη του.

Οι περιοριστικοί όροι, που του επιβλήθηκαν, αφορούν στην απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Ο νεαρός εργάτης δήλωσε χρήστης ουσιών, τα τελευταία τέσσερα χρόνια της ζωή του και σε καθημερινή βάση χρειάζεται 10γρ. κάνναβη, για να ισχυριστεί ότι τα 350γρ. που βρέθηκαν στην κατοχή του, αφορούν ποσότητα για προσωπική χρήση και την οποία μάλιστα αγόρασε σε τιμή ευκαιρίας.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι του βρήκαν έξι νάιλον συσκευασίες και ένα γυάλινο βάζο με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 307,72 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 43,5 γραμμαρίων. Επίσης μια συσκευασία με μείγμα καπνού και ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 7,78 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, έναν τρίφτη κάνναβης και χρηματικό ποσό 450€.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος