Βίντεο τουριστικής προβολής του νομού από το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας παρουσίασε, σε συνέντευξη τύπου, βίντεο τουριστικής προβολής της Π.Ε. Καρδίτσας, το οποίο δημιουργήθηκε σε υλοποίηση απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου  του Επιμελητηρίου και η παρουσίασή του έγινε  από τον πρόεδρο κ. Ζυγογιάννη, τον κ. Παπουτσή και τον κ. Παπαδάκο, οι οποίοι αποτελούν μέλη της επιτροπής αξιολόγησης και επιλογής του.  

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΚ κ. Ζυγογιάννης ανέφερε ότι μια απόφαση του διοικητικού συμβουλίου παίρνει «σάρκα και οστά», με το συγκεκριμένο βίντεο το οποίο διαφημίζει το τόπο, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νομού και τις ομορφιές του Ευχαρίστησε τον κ. Παπουτσή και τον κ. Παπαδάκο καθώς και τη διευθύντρια του επιμελητηρίου κ. Κοτρώνη, για την επιλογή που έκαναν. Πρότειναν ένα αξιόλογο βίντεο , είπε, που παρουσιάζει το νομό, και ο σκοπός από εδώ και πέρα είναι να φτάσει σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Παπουτσής  ανέφερε ότι σκοπός του video είναι να προβάλλει τις ομορφιές του τόπου, τον πολιτισμό του, τα προϊόντα που παράγει. Έγινε ανοικτός διαγωνισμός, έδωσαν προσφορά εφτά εταιρείες, αξιολογήθηκαν και προκρίθηκε μία εταιρεία από την Καρδίτσα, για την οικονομική προσφορά, το περιεχόμενο και τον χρόνο παράδοσης. Υλοποιήθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, περιλαμβάνει και τις τέσσερις εποχές του χρόνου,  τις τρεις λίμνες, τον πολιτισμό, τοπικά προϊόντα χωρίς διαφήμιση τοπικών επιχειρήσεων, είναι σύντομο για να προβάλλεται εύκολα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε εκθέσεις που γίνονται και οπουδήποτε χρειαστεί. Ο παραγωγός ήταν ο κ. Ντάφος ο οποίος έκανε τα επίγεια πλάνα και ο κ Τάτσιος ο οποίος έκανε τις εναέριες λήψεις. Ο κ. Παπουτσής σημείωσε ότι θα προβληθεί ο νομός Καρδίτσας παντού.

Ο κ. Παπαδάκος υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα video που αναδεικνύει το νομό, τις επιχειρήσεις και την εξωστρέφεια, θα προβληθεί σε όλες τις εκθέσεις που θα αναλαμβάνει ή θα συμμετέχει το επιμελητήριο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος