Τραυματίστηκε 22χρονος ντελιβεράς σε τροχαίο στο κέντρο της πόλης

Σοβαρά τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου ένας 22χρονος ντελιβεράς σήμερα αργά το απόγευμα στη συμβολή των οδών Καρτάλη με Μαγνήτων.

Το δίκυκλο που οδηγούσε ο νεαρός και κινούνταν στην άνοδο της Καρτάλη, συγκρούστηκε με Ι.Χ. που οδηγούσε ένας 40χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καθώς όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες δεν μπόρεσε να ελέγξει το δρόμο πριν βγει στην Καρτάλη που έχει προτεραιότητα, γιατί υπήρχαν σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, το  ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος και κινείτο επί της οδού Μαγνήτων, παραβίασε ρυθμιστική πινακίδα Ρ-2 (STOP) που υπήρχε στην πορεία του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το δίκυκλο που οδηγούσε ο 20χρονος διανομέας, την ώρα που αυτό ανέβαινε την οδό Κ. Καρτάλη. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ενώ και τα δυο οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές. Ο νεαρός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Τέλος, διενεργήθηκε έλεγχος μέθης στους δυο οδηγούς με την μέθοδο της αιμοληψίας. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος