«Το Τρένο του Πηλίου: Διεκδικώντας την Πολιτιστική Κληρονομιά του ‘‘Μουτζούρη’’ – Αναπτυξιακές προοπτικές»

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, θέλοντας να διαδώσει, ακόμη περισσότερο, το θρυλικό Τρένο του Πηλίου, το μοναδικό στο είδος του Μέσου μετακίνησης ανθρώπων και αγαθών, διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο:  Το τρένο του Πηλίου – Διεκδικώντας την Πολιτιστική Κληρονομιά του «Μουτζούρη» – Αναπτυξιακές προοπτικές.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 στο «Ευδόξιο Πνευματικό Κέντρο» Μηλεών. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές, με την Επιστημονική και Επαγγελματική τους κατάρτιση θα αναδείξουν άγνωστες -έως τώρα- πτυχές της «διαδρομής» του «Μουτζούρη» στον τόπο και στον χρόνο. Σκοπός της Ημερίδας είναι να «ξανα-συστήσει» τον Τρένο του Πηλίου και την Πολιτιστική διάσταση της ύπαρξής του τόσο στο Ελληνικό όσο και στο Διεθνές κοινό καθώς και να συζητηθούν οι προοπτικές ανάπτυξής του.

Στην Ημερίδα θα παραστούν Βουλευτές, εκπρόσωποι Υπουργείων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Φορέων, Πανεπιστημιακοί, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Train, ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΓΑΙΑ ΟΣΕ, εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Ιταλίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος