Το τελευταίο αντίο στον Βαλάντη Καπίτσα

Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι συνεργάτες, ήταν σήμερα στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων για ν’ αποχαιρετήσουν τον εικονολήπτη, Βαλάντη Καπίτσα, ο οποίος έφυγε χθες τα ξημερώματα από ανακοπή καρδιάς. Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Ο Βαλάντης ήταν για τριάντα χρόνια συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA, ενώ εργάστηκε και στον ραδιοφωνικό σταθμό ASTRA FM, όπου παρουσίαζε εκπομπή με το όνομα “Βαλάντης Νικολάου”.

Ήταν δραστήριο μέλος του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Μαγνησίας. Γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 1974, ενώ πρόσφατα παντρεύτηκε την Χαρά Μαυρογόνατου, με την οποία απέκτησε την κόρη του Μυρτώ.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την τοπική κοινωνία, διότι υπήρξε ταλαντούχος, εργατικός και χαμογελαστός. Μετέδωσε εκατοντάδες ποδοσφαιρικούς αγώνες, άπειρες ώρες τηλεοπτικών προγραμμάτων για κανάλια πανελλαδικής και τοπική εμβέλειας, ενώ τελευταία υπήρξε συνεργάτης της Μητρόπολης Δημητριάδος καλύπτοντας τα μυστήρια από τις Εκκλησίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος