Το ψηφοδέλτιο Ν. Παπαπέτρου στηρίζουν οι «Ενεργοί Πολίτες»

Με το ψηφοδέλτιο του Ν. Παπαπέτρου θα συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου για το δήμο Βόλου οι Ενεργοί Πολίτες Βόλου. Αυτό επισήμαναν σε σημερινή συνέντευξη Τύπου καλώντας τους Βολιώτες να ψηφίσουν «για μια πόλη που θα σέβεται τον πολιτισμό και το περιβάλλον».

Ο Μάρκος Βαξεβανόπουλος ανέφερε ότι «η δημοτική κίνηση των Ενεργών Πολιτών κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να δημιουργηθεί μια πλατιά συμμαχία πολιτών και κινημάτων, με στόχο να αλλάξει τα πράγματα στον Δήμο Βόλου και να πετύχει να δοθεί λύση στα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα της πόλης, όπως η αερορύπανση, η δημιουργία σταθμού LNG στον Παγασητικό και η δημιουργία μονάδας παραγωγής σκουπιδιών. Στο πλαίσιο αυτό, οι Ενεργοί Πολίτες είχαν αρχικά συζητήσεις με τα στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης, η οποία όμως αρνήθηκε την πρόταση ισότιμης συνεργασίας μαζί τους και έτσι ξεκίνησαν συζητήσεις με τη «Συμμαχία για το Βόλο» με την οποία αποδείχθηκε ότι υπάρχει κοινός τόπος στις θέσεις και τις απόψεις τους για τα μεγάλα ζητήματα της πόλης… Βασική κοινή θέση των δυο πλευρών είναι ότι θα πρέπει να μπει τέλος στην καύση σκουπιδιών, που έχει κατεβάσει τους Βολιώτες στους δρόμους από το 2017, όμως η παρούσα δημοτική αρχή όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται να σταματήσει αυτή την πρακτική, αλλά την επικροτεί».

Το ψηφοδέλτιο Ν. Παπαπέτρου στηρίζουν οι «Ενεργοί Πολίτες»

Από την πλευρά της η Φαίη Τζανετουλάκου τόνισε ότι ευελπιστεί να πάρει ο Βόλος τη θέση που του ταιριάζει ως πολιτιτική πόλη. «Δεν μπορούμε να είμαστε ο σκουπιδότοπος Ευρώπης. Θα είμαστε εδώ όλοι ενωμένοι και ξεκινάμε τη , β φάση αγώνα που αισιοδοξούμε να έχει αίσιο αποτέλεσμα για την υγεία μας και τη ζωή μας».

Ο Στ. Λημνιός στηλίτευσε τον πρώτο πολίτη της πόλης, το δήμαρχο, που -όπως υποστηρίζει- «στις δημόσιες εμφανίσεις του με λόγια και πράξεις βίας σπέρνει τη βία και το μίσος στην κοινωνία»

Η Ιφιγένεια Ηλιοπούλου τόνισε ότι «αν ο Βολιώτικος λαός πιστεύει ότι εμείς αποτελούμε μια κρίσιμη μάζα που μπορεί να επιφέρει την κοινωνική αλλαγή, τον καλούμε να στηρίξει αυτή την προσπάθεια για να δούμε κάτι διαφορετικό».

Τέλος ο Γ. Κάιρας τόνισε ότι «είμαστε εδώ για να δώσουμε φωνή στο λαό του Βόλου και να δώσουμε την ώθηση να πάει η πόλη μπροστά και να έχει μέλλον, πράσινο, καθαρό νερό και ένα δήμο που θα φροντίζει για όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και δεν θα τους γεμίζει με βρώμικο αέρα και νερά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος