Το μονοδοσικό εμβόλιο της Jahnsen στη γενική συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας

Σήμερα Δευτέρα 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί, σε ανοικτό, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας για την Covid-19 στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Το 4ο θέμα της Γενικής Συνέλευσης αφορά στη Διαδικτυακή Επιστημονική Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Φαρμακευτική Εταιρεία Jajnsen (Johnson & Johnson), με θέμα «Το μονοδοσικό εμβόλιο COVID-19 της Jahnsen (Johnson & Johnson)» και ομιλητή τον Βερνίκο Γεώργιο, επικεφαλής της θεραπευτικής ομάδας των εμβολίων της Jahnsen για την περιοχή της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μάλτας, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Cambridge.

Τη συγκεκριμένη αυτή εκδήλωση θα έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά και όσα μέλη του συλλόγου δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν αφού το έχουν πρώτα δηλώσει στα γραφεία του Συλλόγου.

«Όπως είναι σε όλους γνωστό το μονοδοσικό εμβόλιο κατά της Covid-19, για το οποίο έχουν γίνει πολλές συζητήσεις, θα μας απασχολήσει για το επόμενο χρονικό διάστημα και ο σύλλογός μας, δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να έχουν την άμεση ενημέρωση μέσω της ημερίδας αυτής, καθώς και να διευκρινίσουν ζητήματα που έχουν σχέση με αυτό το εμβόλιο, από τον εξαίρετο ομιλητή κ. Βερνίκο Γεώργιο, επικεφαλής της θεραπευτικής ομάδας των εμβολίων της Jahnsen, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Cambridge», τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ματσιόλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος