Το Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Ανέργων και ο Δήμος Καρδίτσας στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά

Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ των στελεχών του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Ανέργων και μειονεκτούντων πολιτών Δήμου Καρδίτσας και του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Καρδίτσας.


Είναι γνωστό ότι τα Κέντρα Κοινότητας αποτελούν το πρώτο σημείο επαφής των πολιτών με τις κοινωνικές πολιτικές και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εξυπηρετούν κυρίως τους πλέον ευάλωτους συμπολίτες μας.

Το Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Ανέργων και ο Δήμος Καρδίτσας στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά

Βασικό θέμα συζήτησης η διευκόλυνση της πρόσβασης όσο το δυνατόν περισσότερων ωφελούμενων του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά στις υπηρεσίες υποστήριξης της επιχειρηματικότητας του Κ.Υπ.Ε.Α.

Στις υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνονται η υποστήριξη της δικτύωσης, της συμβουλευτικής και της επιχειρηματικής εκκίνησης ανέργων και μελών ευπαθών ομάδων με σκοπό την ενεργό κοινωνική τους ενσωμάτωση. Οι υπηρεσίες θα παρέχονται δωρεάν και θα έχουν τη μορφή ατομικών, κυρίως, συνεδριών.
Με οδηγό το πλάνο δικτύωσης και σκοπό την αξιοποίηση των συνεργειών μεταξύ κοινωνικών υπηρεσιών, δημοσίων υπηρεσιών απασχόλησης, φορέων επιχειρηματικότητας και δικτύων επιχειρήσεων, το Κ.Υπ.Ε.Α θα συνεχίσει το πρόγραμμα συναντήσεων με τους υπόλοιπους φορείς και υπηρεσίες το προσεχές διάστημα.
Το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Ανέργων και μειονεκτούντων πολιτών Δήμου Καρδίτσας, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και το ΕΠ Περιφέρειας Θεσσαλίας 2014-2020. Φορέας λειτουργίας του Κέντρου είναι η Αναπτυξιακή Καρδίτσας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. και έχει τη στήριξη του Δήμου Καρδίτσας.
Τα γραφεία στεγάζονται στη Δημοτική Αγορά επί της οδού Διάκου (Κατ. Ι-5) και το τηλέφωνο εξυπηρέτησης είναι το 24410-22800.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος