To δήμαρχο Βόλου μήνυσε ο γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας καταδικάζει ομόφωνα την αναίτια και συκοφαντική ονομαστική αναφορά του Δημάρχου Βόλου κατά του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου, Αλέξανδρου Μεταφτσή, ο οποίος ήδη έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του δημάρχου Βόλου για τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του για το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου στις 11 Μαρτίου 2022.

Ειδικότερα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου, “ο Δήμαρχος Βόλου αναφερόμενος στους δημοσίους υπαλλήλους που έχουν την υπόθεση του δικαστικού μεγάρου και αφού τους αποκάλεσε “κοπρίτες” στη συνέχεια αναφέρθηκε ονομαστικά και απαξιωτικά στον συνάδελφό μας λέγοντας συγκεκριμένα: Και εδώ είχαμε ένα περιστατικό ξέρετε. Γιατί λέγανε άλλαξες αυτόν, τον πήγες. Λες και θα συνδιοικήσω εγώ μαζί με τον “Μεταχτσή” με τον ένα και τον άλλο. Που θέλουν εφτά (7) πακέτα τσιγάρα. Τον είχα εδώ και έβγαινε κάθε ένα λεπτό έξω να κάνει τσιγάρο. Γιατί με πήγε; Έτσι θέλω ρε, έτσι κρίνω. Όπου θέλω σας πάω. Υπάλληλοι του Δήμου είστε. Κρίνω που θα είστε πιο ενεργητικοί και να προσφέρετε και θα πάτε. Και είχαν βρει μια φόρμουλα ο προϊστάμενος με τον διευθυντή και πήγαινε τρεις ημέρες ο ένας και δύο ο άλλος για να μην πηγαίνουν και οι δύο στην υπηρεσία. Και την άλλη βδομάδα πήγαινε τρείς μέρες αυτός που πήγαινε δύο και δύο ο άλλος. Και όταν δούλευε φωνάζανε μια κοπέλα που έκανε πεντικιούρ – μανικιούρ και τους έκανε, δηλαδή…”. (όλο το ηχητικό στο volos live από το 29,25 έως το 30,57 λεπτό) .

«Μάλλον κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες όχι μόνο δεν συμβάλλουν στο κλίμα εργασιακής ειρήνης που θα πρέπει να υπάρχει προκειμένου να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες (στα πλαίσια της νομιμότητας) αλλά μεγαλώνουν περισσότερο το χάσμα με μοναδική υπεύθυνη τη δημοτική αρχή Βόλου. Εμείς θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να παρέχουμε τις όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες, αλλά παράλληλα θα υπερασπιζόμαστε και κάθε συνάδελφο από οιονδήποτε θεωρεί ότι έχει τα «κλειδιά του μαγαζιού», τονίζεται ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Όσο για το προαναφερθέν γεγονός “τασσόμαστε αλληλέγγυοι του συναδέλφου, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει μήνυση, αλλά και σε κάθε άλλον, ο οποίος θα δέχεται τέτοιου είδους επιθέσεις”, επισημαίνει ο Σύλλογος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος