Την διεξαγωγή έκτακτου Δ.Σ. για τα έργα στον πεζόδρομο ζητά η αντιπολίτευση

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στη δημοτική αρχή, Ρήγα Φεραίου εμφανίζεται ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Χαράλαμπος Πάσχος, για το σταμάτημα των εργασιών ανάπλασης του πεζοδρόμου του Βελεστίνου, χαρακτηρίζοντάς το “ταφόπλακα” στους επαγγελματίες, που έχουν εκεί τις επιχειρήσεις τους.

Ζητά, να συνεδριάσει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου την ερχόμενη εβδομάδα, με μοναδικό θέμα την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου ανάπλασης του πεζόδρομου. Τονίζει, ότι αν δεν συγκληθεί άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο με πρωτοβουλία της πλειοψηφίας, θα το πράξουν τα μέλη της μείζονος μειοψηφίας με 9 υπογραφές όπως προβλέπεται από το νόμο.

Η ανάρτηση του κ. Πάσχου στο λογαριασμό του σε κοινωνικό δίκτυο.

“Εδώ και μέρες , έβγαλε τη φωτογραφία κρατώντας μια πλάκα, τονίζοντας ότι η ανάδειξη του αρχαίου τείχους των Φερών προχωράει… Φυσικά ούτε λόγος για πρόοδο εργασιών στον πεζόδρομο! Ο εργολάβος μας έχει στείλει δύο μερεμετατζήδες εργάτες να μας κοροϊδέψει ότι δήθεν συνεχίζει το έργο. Μ’ αυτούς τους ρυθμούς θα έρθει το καλοκαίρι και σίγουρα το έργο ακόμη θα “ολοκληρώνεται”. Μάλλον ο κύριος δήμαρχος κρατάει στα χέρια του, την “ταφόπλακα” των επαγγελματιών του πεζόδρομου τα δύο τελευταία χρόνια. Η “τρύπα” καταμεσής του πεζόδρομου καλά κρατεί και η προοπτική ανάδειξης του τείχους φαντάζει πολύ μακρινή! Καλούμε τη δημοτική αρχή να καλέσει έκτακτο δημοτικό μες την επόμενη εβδομάδα συμβούλιο, με μοναδικό θέμα, την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου ανάπλασης του πεζόδρομου Ρ. Φεραίου. Να κληθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς να λάβουν επίσημη θέση για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου. Αν δεν κληθεί άμεσα το ΔΣ ,θα το πράξουμε εμείς ως ομάδα Μείζονος Μειοψηφίας με 9 υπογραφές όπως δικαιούμαστε απ’ το νόμο. Κι αυτό γιατί δεν γεννηθήκαμε όλοι “μέρα πασχαλιά” αλλά πολλοί συνδημότες μας περιμένουν να ζήσουν τις οικογένειές τους από τα καταστήματα τους στον πεζόδρομο. Φτάνει ο εμπαιγμός!

Υ.Γ. Άραγε η λιτάνευση του Επιταφίου σε δέκα μέρες από που θα περάσει; Καλό είναι και το προαύλιο της εκκλησίας…”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος