Την απομάκρυνση της Λιμενάρχη Βόλου ζήτησε ο Αχ. Μπέος

Την απομάκρυνση της λιμενάρχη Βόλου, κ. Κωνσταντά, ζήτησε και πάλι ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, με αφορμή το γεγονός ότι συνελήφθη εργαζόμενος στην καθαριότητα του δήμου Βόλου, οδηγός ηλεκτρικής σκούπας, που πάτησε και σκότωσε ένα γατάκι στο παραλιακό μέτωπο που καθάριζε από φερτές ύλες.

Τόνισε ότι η λιμενάρχης το μόνο λόγο ύπαρξης που έχει είναι να δίνει εντολές να κόβουν κλήσεις οι λιμενικοί και εκτίμησε ότι δεν θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του εργαζόμενου. «Να χθες λόγω καιρικών συνθηκών, τα κύματα έβγαλαν φερτές ή ύλες σε όλη την παραλία. Αν και δεν είναι δικό μας ο χώρος αυτός, ανήκει στον ΟΛΒ. Επειδή υπήρχαν επισκέψεις πήρε απόφαση ο αρμόδιος αντιδήμαρχος να βγάλει συνεργείο με μηχανική σκούπα και να καθαρίσει από είσοδο λιμανιού μέχρι Άγιο Κωνσταντίνο. Πήγε μία φορά, ξαναγύρισε και μετά στο κατέβασμα, πάτησε μια γάτα. Τον συνέλαβε το λιμενικό και τον είχαν 4 ώρες στο λιμεναρχείο μέσα μέχρι να αποφασίσει ο εισαγγελέας αν θα τον αφήσουν ελεύθερο. Ντροπή γι αυτή την λιμενάρχη. Πρέπει να απομακρυνθεί από την πόλη. Διότι απλά βγάζει λιμενικούς και κόβουν κλήσεις και τίποτε άλλο. Επίσημα θα διαμαρτυρηθούμε και θα ήθελα να βρούμε λύση».

Επιπλέον ο κ. Μπέος επέκρινε τους πολίτες που κάλεσαν χθες την αστυνομία να διαμαρτυρηθούν για την φασαρία ώρες κοινής ησυχίας, από την εκδήλωση που ήταν σε εξέλιξη στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου και που είχε διοργανώσει ο Δήμος λόγω Καθαράς Δευτέρας. «Η αστυνομία δέχθηκε πέντε η έξι κλήσεις και ήλθε να δει, αλλά έδειξε κατανόηση. Η εκδήλωση ήταν για όλους και συνεχίστηκε κανονικά. Όσοι ενοχλούνται ας βγούν στο μπαλκόνι τους να παίξουν με το κατοικίδιό τους», συμπλήρωσε.

Τέλος ζήτησε ακόμη μια φορά την κατανόηση των πολιτών για τα έργα που είναι σε εξέλιξη σε όλη την πόλη και ανέφερε ότι σε συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο του Βόλου από 7 Απριλίου έως 18 Απριλίου θα σταματήσουν τα έργα στο Πολεοδομικό Συγκρότημα για να εξυπηρετηθούν οι καταστηματάρχες. Επιπλέον ανέφερε ότι μέχρι τέλος έτους οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί στο έργο της ύδρευσης και θα ηρεμήσει η πόλη ενώ διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν και οι κυκλικοί κόμβοι στη Ν. Ιωνία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος