Τη Δευτέρα δίνεται σε χρήση το κολυμβητήριο στο ΕΑΚ του Βόλου

Πιθανότατα τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου θα επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο του ΕΑΚ στο Βόλο καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης βλάβης στον εναλλάκτη.

Επιπλέον σε σημερινή σύσκεψη του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με τα αθλητικά σωματεία θα σχεδιαστεί ένα πρόγραμμα άθλησης για αθλητές και το κοινό αν απαιτηθεί να λειτουργήσει μόνο ένα κολυμβητήριο, είτε το ΕΑΚ του Βόλου είτε το “Βασίλης Πολύμερος” στη Ν. Ιωνία.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργος Βλιώρας, το Κολυμβητήριο στο ΕΑΚ είναι παλιό με αποτέλεσμα συχνά-πυκνά να προκαλούνται βλάβες. “Δεν μπορώ να αντιληφθώ τις αντιδράσεις γονιών επειδή χρειάζεται για ένα διάστημα να μετακινηθουν στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας επειδή έκλεισε το κολυμβητήριο στο Βόλο.  Έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε δύο κολυμβητήρια και δεν είναι πρόβλημα η μετακίνηση. Εμείς από τη Δευτέρα που προκλήθηκε η βλάβη στους εναλλάκτες ενημερώσαμε τα αθλητικά σωματεία και αυτά ήταν υποχρεωμένα να ειδοποιήσουν τους αθλούμενους“.

Ο κ. Βλιώρας εξήγησε, ότι η βλάβη ειναι ηλεκτρολογική και γίνονται εργασίες αποκατάστασής της. “Πιθανότατα από Δευτέρα να δοθεί σε χρήση το κολυμβητήριο στο Βόλο”. Επιπλέον ανέφερε, ότι σήμερα ο ίδιος έχει καλέσει σε σύσκεψη τα αθλητικά σωματεία για να “στήσουν ένα back up πρόγραμμα για να αθλούνται όλοι στο ένα από τα δύο κολυμβητήρια αν προκύψει βλάβη. Είναι κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό“, κατέληξε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος