Τι απαντά η Ν.Δ. για τις ζημιές στα γραφεία της κατά τη διάρκεια της χθεσινής πορείας

Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν, χθες το απόγευμα, στο κέντρο του Βόλου, κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, που πραγματοποιήθηκε με φόντο τον τραυματισμό του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη από πυρά αστυνομικού. Άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία της Ν.Δ. και στη συνέχεια ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο και πέταξαν άσπρες μπογιές στην πόρτα των γραφείων του κόμματος. Η ΝΔ της Μαγνησίας σε ανακοίνωσή της,  καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία της και κάνει λόγο για άνανδρους “δημοκράτες” και τραμπούκους.

Τι απαντά η Ν.Δ. για τις ζημιές στα γραφεία της κατά τη διάρκεια της χθεσινής πορείας

Η ανακοίνωση του κόμματος

Η άνανδρη, βίαιη, τραμπούκικη επίθεση από τους “γνωστούς αγνώστους”, που παρισφρειουν τις επετειακές πορείες στα γραφεία της ΝΔ στο Βόλο σε καμία περίπτωση δεν προάγει την “Δημοκρατία” που φέρονται ότι εκπροσωπούν. Η Διοικούσα Επιτροπή Μαγνησίας της ΝΔ, οι Υφυπουργοί της στην κυβέρνηση, οι βουλευτές της και τα στελέχη καταδικάζουν με ένταση τις βίαιες και καταστροφικές πράξεις τους.

Τέτοιες καταστροφικές πράξεις δεν προάγουν ούτε την ανάπτυξη της πόλης, ούτε και μίας σύγχρονης χώρας του δυτικού κόσμου. Και φυσικά δεν συνάδουν με επετειακές εκδηλώσεις μνήμης και σεβασμού.

Πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό από τους άνανδρους “δημοκράτες”, αλλά και όσους διαχρονικά τους στηρίζουν ότι η βία δεν είχε ποτέ θετικό αποτέλεσμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος