Θύμα κλοπής η πρόεδρος των Τριτέκνων Μαγνησίας – Έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου της

Θύμα κλοπής έπεσε η πρόεδρος των Τριτέκνων Μαγνησίας, Σούλα Βακουφτσή, χθες το μεσημέρι, επιστρέφοντας από ταξίδι στην Αθήνα. Ειδικότερα η κ. Βακουφτσή στάθμευσε στο parking της Μαυρομαντήλας και εκεί δύο άτομα  έσπασαν το τζάμι του αυτοκίνητου της με πέτρα και της έκλεψαν την τσάντα. Η ίδια αναφέρεται στο γεγονός με ανάρτησή της στο facebook, κυρίως για να καταγγείλει την συμπεριφορά της εταιρείας διαχείρισης του συγκεκριμένου αυτοκινητοδρόμου.

Θύμα κλοπής η πρόεδρος των Τριτέκνων Μαγνησίας – Έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου της
Όπως αναφέρει, “Συνήθως δεν αναρτώ προσωπικά αλλά αυτό δεν το χωράει ο νους μου!!!χθες επιστρέφοντας από Αθήνα μέρα μεσημέρι και μετά τα διόδια της ΜΑΥΡΟΜΑΝΔΗΛΑΣ στο ΠΑΡΚΙΝ 221 σταμάτησα προς προσωπική ανάγκη. Σε κλάσματα δευτερολέπτου δύο άτομα σπάσαν το αυτοκίνητό μου και με έκλεψαν. Κάλεσα από το S.O.S. την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και από το κινητό ενός άλλου οδηγού νταλίκας Τούρκου το 100 μέχρι να έρθουν πέρασαν 40 λεπτά μέχρι να έρθουν από την Ασφάλεια και από την εταιρεία. Δυστυχώς απάντηση δεν πήρα σε αυτά που τους έλεγα. Ρωτώ τον υπεύθυνο της εταιρείας, την οποία ενημέρωσα αναλυτικά, η προστασία ποια είναι?
Άς μην ξεχνάνε ότι είναι υπεύθυνοι για τους ανθρώπους που ταξιδεύουν – ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ – Ζητάω από την εταιρεία τις φωτογραφίες που έβγαλε ο υπάλληλος την πέτρα το αυτοκίνητό μου και την περίφραξη που ήταν χαλασμένη στην άκρη και την καταγραφή από τις κάμερες. Στην ενημέρωση μου ότι δεν είχα ούτε ένα ΕΥΡΩ για τα επόμενα ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ η απάντηση τους ήταν να καλέσω οδική βοήθεια και μου έκλεισαν το τηλέφωνο. Τα ίδια μου απάντησε και η ασφάλεια. ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ”.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος