Θετικοί στον κορονοϊό ηλικιωμένοι στο Γηροκομείο Βόλου, αν και είχαν εμβολιαστεί

Τέσσερις εργαζόμενοι ανεμβολίαστοι και πέντε ηλικιωμένοι αν και εμβολιασμένοι θετικοί στο Γηροκομείο Βόλου, μετά τα δύο κρούσματα που είχαν εντοπιστεί στο ίδρυμα τις προηγούμενες ημέρες όπως έδειξαν τα μοριακά τεστ. Στη δομή έχουν εμβολιαστεί μόνο 20 από τους 55 εργαζομένους. Σήμερα διενεργούνται νέοι έλεγχοι με μοριακά τεστ στους ηλικιωμένους και το προσωπικό.

Σε ανακοίνωση του ειδικότερα το Ίδρυμα αναφέρει: “Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους του Ιδρύματός μας ότι τα αποτελέσματα από τα PCR test έδειξαν 8 θετικά κρούσματα στον Covid – 19. Τα 4 θετικά σε εργαζόμενους μας εκ των οποίων μια εργαζόμενη είχε νοσήσει και είχε κάνει την 1η δόση του εμβολίου, άλλη εργαζόμενη είχε νοσήσει και δεν είχε εμβολιαστεί και οι άλλες δυο ήταν ανεμβολίαστες. Οι θετικοί στον Covid – 19 εργαζόμενοι έχουν τεθεί εκτός εργασίας καθώς και οι στενές επαφές τους.

Οι τέσσερις ηλικιωμένοι είναι εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις του εμβολίου, ένας εξ’ αυτών έχει μεταφερθεί στο Αχιλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με ήπια συμπτώματα, οι υπόλοιποι παραμένουν στο Γηροκομείο έχοντας απομονωθεί σε δωμάτια καραντίνας και τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Όπως σημειώνει η Διοίκηση ήδη έχουν ενημερωθεί και οι συγγενείς των ηλικιωμένων.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος