Θ. Καμμένου: “Δεν έχουμε κόμπλεξ να είμαστε το λιμάνι των Μετεώρων” (ήχος)

Μειωμένη θα είναι η κρουαζιέρα για το λιμάνι του Βόλου για το 2023, αφού υπήρξαν αποφάσεις εταιρειών που το αφαίρεσαν από τον προγραμματισμό τους, όπως τόνισε η Θέκλα Καμμένου, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, συμπληρώνοντας ότι αναμένει να γίνουν γνωστοί οι λόγοι, ώστε να υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις.

Προβληματισμένη φέρεται να είναι η κ. Καμμένου ως προς τις προοπτικές που έχουν διαμορφωθεί για φέτος αναφορικά με την κρουαζιέρα στο λιμάνι του Βόλου, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία των εταιρειών της κρουαζιέρας, αντί να πολλαπλασιαστούν οι αφίξεις και οι εταιρείες που θα έβαζαν το λιμάνι του Βόλου στον προγραμματισμό τους, συμβαίνει το αντίθετο.

Η πανδημία ανέστειλε την καλή προσπάθεια, είπε η κ. Καμμένου, που είχαμε ξεκινήσει ως Επιμελητήριο, δράσεις που οφείλουμε να επαναπροσδιορίσουμε, γιατί πραγματικά έχουμε πολλά να δώσουμε στους επισκέπτες, αρκεί να θέλουμε να οργανώσουμε το τουριστικό προϊόν με όρους συνεργασίας αναδεικνύοντας όλα όσα διαθέτουμε.

Επίσης, χαρακτηριστική είναι η δήλωσή της “δεν έχουμε κανένα κόμπλεξ να είμαστε το λιμάνι των Μετεώρων- το νούμερο 2 αξιοθέατο της χώρας- αρκεί να κατανοούμε ότι έχουμε και αρχαιολογικούς χώρους και τρενάκι του Πηλίου και γαστρονομία και σύγχρονα αξιοθέατα

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος