Τέσσερις θάνατοι από κορονοϊό στο Αχιλλοπούλειο Βόλου

Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν τέσσερις απώλειες ασθενών, από επιπλοκές του κορονοϊού στο Αχιλλοπούλειο. Πρόκειται για τέσσερα ηλικιωμένα άτομα ηλικίας 81,83,85 και 87 ετών.

Επιπλέον καταγράφεται και πάλι αύξηση νοσηλευμένων τα τελευταία 24ωρα καθώς ο αριθμός τους ανέβηκε από 45-50 τις προηγούμενες αρκετές ημέρες, σε 63 στις τριες κλινικές covid ενώ έξι ασθενείς νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ Covid. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εφημερίας, δηλαδή από το πρωί της Τρίτης έως και σήμερα το πρωί έγιναν 13 νέες εισαγωγές ασθενών με covid 19.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου, ο διευθυντής των κλινικών covid στο Αχιλλοπούλειο, Χαράλαμπος Μάνδρος, η διασπορά της μετάλλαξης Ο φαίνεται να περνά στους πιο μεγάλους και είναι αυτοί που καταλήγουν να νοσηλευτούν. “Είναι ερωτηματικό πως εξελίσσεται. Πέσαμε έξω στο πως κινείται και πως μεταδίδεται και αυτή η μετάλλαξη”. Ανέφερε ότι το Νοσοκομείο δεν έχει ακόμη εικόνα του ποιοι νοσηλεύονται με τη μετάλλαξη Ο, αλλά στέλνει να γίνονται pcr σε πιστοποιημένο εργαστήριο στη Λάρισα για να πάρει αποτελέσματα και φυσικά και στον ΕΟΔΥ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος