Σύσκεψη με υγειονομικούς για το “Νέο ΕΣΥ” διοργανώνει η Τ.Τ. του ΚΚΕ

Σύσκεψη με τη συμμετοχή υγειονομικών και θέμα «Κριτική του ΚΚΕ στο σχέδιο για το «Νέο ΕΣΥ» και τις θέσεις του κόμματος για την πανδημία» διοργανώνει η Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου. Ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Λαμπρούλης, πνευμονολόγος, βουλευτής του ΚΚΕ.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, σε υποδομές και σε υλικοτεχνική υποδομή διαμορφώνουν ένα απολύτως επικίνδυνο περιβάλλον για τις λαϊκές οικογένειες και στην περιοχή μας! Για τρίτη χρονιά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας η κατάσταση είναι εκρηκτική.

Η κυβέρνηση, όχι μόνο δε δίνει λύσεις στα οξυμένα προβλήματα, αλλά συνεχίζει τους εγκληματικούς σχεδιασμούς στην Υγεία, που το ένα μετά το άλλο τα αστικά κόμματα, μεταξύ των οποίων και ο ΣΥΡΙΖΑ, εφάρμοσαν σε βάρος των δικαιωμάτων του λαού.

Η σημερινή κατάσταση στο Νοσοκομείο του Βόλου και τα Κέντρα Υγείας είναι αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής. Το σχέδιο της κυβέρνησης για το ΝΕΟ ΕΣΥ είναι στα ίδια πλαίσια υπέρ των συμφερόντων των μονοπωλιακών ομίλων. Θα τους προσφέρει νέα «δωράκια», με τραγικότερα αποτελέσματα στην υγεία του λαού.

Σήμερα, το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης και κοινής δράσης με το ΚΚΕ, για την ενίσχυση και θωράκιση των δημόσιων μονάδων Υγείας, για μόνιμες προσλήψεις προσωπικού, χωρίς καμία εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα στα δημόσια νοσοκομεία, για την ανάπτυξη της δημόσιας ΠΦΥ, αλλά και για τα πιο ιδιαίτερα ζητήματα για τον κορονοϊό, αποτελεί σημείο αναφοράς και διεκδίκησης από τον λαό μας. Γιατί «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό». Με τη διεκδίκηση όλων των μέτρων για να μη χαθούν άλλες ζωές από την πανδημία, για «Υγεία κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος