Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι αγρότες της Μαγνησίας, που συμμετέχουν στα μπλόκα της εθνικής οδού, διεκδικώντας ουσιαστικές λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, στο πλευρό αγροτών από όλη τη χώρα. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας, Θοδωρής Γεωργαδάκης, οι αγροτικές κινητοποιήσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, καθώς τα αιτήματα του κλάδου παραμένουν χωρίς απαντήσεις.
Στο πλαίσιο αυτό, αύριο Τρίτη προγραμματίζεται μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο του Βόλου. Στη δράση θα συμμετάσχουν αγρότες από το Πήλιο και άλλες περιοχές του Νομού, καθώς και αγρότες με τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας, ενισχύοντας το αγωνιστικό μήνυμα της κινητοποίησης.
Το ραντεβού των αγροτών έχει οριστεί για τις 18:00 στην πλατεία Ελευθερίας, όπου αναμένεται να υπάρξει μαζική παρουσία, με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα και την άσκηση πίεσης για άμεσες λύσεις.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος