Στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού βρέθηκε την Κυριακή 20 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Επισκέφθηκε την κατασκηνωτική περίοδο που φιλοξενεί περίπου 90 κορίτσια των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, υπό την ευθύνη της κ. Γεωργίας Λύτρα.
Ο Μητροπολίτης παρακολούθησε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που παρουσίασαν οι κατασκηνώτριες και απηύθυνε λόγο τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς. Αναφέρθηκε στην ανάγκη του «ανήκειν» σε κοινότητες και ομάδες, και μίλησε για τον ρόλο της κατασκήνωσης ως εμπειρία ζωής που μπορεί να συνεχιστεί στο σπίτι και στην καθημερινότητα.
Ευχαρίστησε την κ. Λύτρα για την πολύχρονη προσφορά της στην κατασκήνωση από το 2002, τον πνευματικό υπεύθυνο της περιόδου π. Δημήτριο Γουρνάρη, καθώς και όλους τους εθελοντές.
Από σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουλίου έως και τις 28 Ιουλίου, συνεχίζεται η Δ’ κατασκηνωτική περίοδος με τη συμμετοχή αγοριών Γυμνασίου και Λυκείου, υπό την ευθύνη του π. Καλλινίκου Γεωργακόπουλου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος