Συνέργειες για την ενίσχυση δομών υγείας και εκπαίδευσης στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Την πρωτοβουλία της Alpha Bank να εντάξει στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας δομές υγείας και εκπαίδευσης του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, χαιρέτισε με την παρουσία του σε δύο εκδηλώσεις, στο Δημοτικό Σχολείο Ζαγοράς και στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, ο Δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης.

Στις δύο εκδηλώσεις, ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του ΔΣ και Αντιδήμαρχοι, καλωσόρισαν την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζέττα Μακρή και τα στελέχη της Alpha Bank, τονίζοντας το κοινωνικό αποτύπωμα των δράσεων και των συνεργειών προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Πρόκειται για τις δράσεις “Μαζί, με στόχο την υγεία” και ” Μαζί, με στόχο την παιδεία”, οι οποίες παρουσιάστηκαν χθες στην Ζαγορά με την προσφορά τεχνολογικού εξοπλισμού τον οποίο ζήτησε το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς και αθλητικού και τεχνολογικού εξοπλισμού στο Δημοτικό Σχολείο.

Συνέργειες για την ενίσχυση δομών υγείας και εκπαίδευσης στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Συνειδητά η Δημοτική Αρχή, επισήμανε ο κ. Παν. Κουτσάφτης, “ενισχύει με διάφορες ενέργειες, με έργα κ.α., την λειτουργία δημοσίων δομών, διεκδικώντας την αναβάθμισή τους και την ανάπτυξη νέων για την μείωση των υγειονομικών και εκπαιδευτικών ανισοτήτων, την παραμονή του πληθυσμού στην περιοχή, την προσέλκυση περισσότερων τουριστών κ.λπ. Η βιωσιμότητα των προσπαθειών μας για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στις δημόσιες δομές εκπαίδευσης και υγείας στην περιοχή μας, ενισχύεται από προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, τα οποία τονώνουν την αίσθηση ασφάλειας για θέματα υγείας, δίνουν προστιθέμενη αξία στο έργο του Κέντρου Υγείας, υποστηρίζουν την πρόσβαση των παιδιών στη γνώση με σύγχρονα συστήματα διδασκαλίας όπως και τη φυσική κατάσταση των παιδιών, με τη διάθεση ειδών αθλητικού εξοπλισμού.”

Ο Δήμαρχος, δέχτηκε για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες του Διευθυντή του Δημοτικού Ζαγοράς κ. Κ. Τάσιου και του Διευθυντή του ΚΥ κ. Δ. Κανάτα για την αδιάλειπτη στήριξη του Δήμου στις δομές και στην αποστολή τους.

Κάλεσε, τέλος, την Πολιτεία να εντείνει τις προσπάθειες για την ενίσχυση των δημοσίων δομών στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και φορείς του ιδιωτικού τομέα να εφαρμόσουν Προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας με υψηλή Κοινωνική Αξία στην περιοχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος